"Маме" - нет!!! "Родителю-1" - да!!!

Безусловно, иногда трудно понять, что на самом деле происходит в головах людей, проживающих в развитых демократических странах. Типа США. Чем они руководствуются, поддерживая абсурдные и непонятные для нас решения и законы. Вот прочитала публикацию Тадеуша Новицкого (http://t-novitski.vkursi.com/1494.html) и по «горячим следам» решила выплеснуть из себя то, что накопилось за последнюю неделю по поводу «гениальнейшей» глупости «made in USA».
Речь об отмене в официальной документации понятий «мать» и «отец» и вводе новых понятий «родитель-1» и «родитель-2». В качестве оценки происходящего в голову приходят только слова вроде МАРАЗМ, ЧУШЬ СОБАЧЬЯ, БРЕД и так далее.
Создаётся впечатление, что мир переворачивается. Из-за того, чтобы угодить совершенно противоестественным однополым бракам, из обихода исчезают слова, дорогие каждому ребёнку с детства. Слова, которые ассоциируются с любовью, добром, нежностью, добротой, лаской, заботой — со всем самым светлым и лучшим, что у нас есть  жизни.
Искренне верю, что в Европе до таких глупостей никогда не опустятся!

3 коментарі

Галина Дичковська
Саме цю тенденцію намагалася показати тут:
Гендер=мізоандрія+мізогінія? h-dychkovska.vkursi.com/442.html

В мене назагал складається враження, що не існує гендерної дискримінації жінок, існує гендерна дискримінація БАТЬКІВСТВА (родительства), де насамперед руйнується природній звязок батько-мати-дитина. Жінка саме тому більше потерпає, що більше «зав*язана» на дитину. А суспільство ігнорує важливість ДІТЕЙ, та використовує їх виключно як «робочий матеріал», тому емоційні звязки, тепло і любов для нього стаєть зайвими.
Альберт Комарі
Чомусь я не чув ніяких протестів із цього приводу ані в Америці, ані в інших «великих» державах. Невже вони всі там такі «відморожені»? Невже нікого не зачіпає ця жахлива перспектива нівелювання різниці між статями? такому випадку вони є «загубленим» суспільством.
Але це суто моя думка.
Тадеуш Новіцкі
Так справа ще й у тому, що там же ж, в Америці, або навіть ще десь, з обігу та документації випадає й стать самої дитини. Немає «син» та «дочка», є «дитина».
Переходимо до домінації чогось на зразок «середнього роду» або гермафродитизму. Або, вірніше, вони переходять. Вірю, от до цього вже в нас не опустяться!
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте